Culori Paneluri HPL: Continental

Cool Colors

Pigmenții speciali reduc efectul termic al radiației infraroșii apropiate a soarelui. Datorită tehnologiei patentate de culori reci, ponderea predominantă a acestei radiații nu pătrunde în profil, ci este reflectată de suprafață.

Cool Colors PLUS

Folii exterioare, rezistente la orice condiții meteo și orice condiții climatice. Se caracterizează printr-o structură cu 3 straturi, ceea ce o face și mai eficientă în reducerea absorbției de căldură, în special pe suprafețele întunecate.

Woodec

Woodec este inovația pentru decorarea elementelor de construcție. Modelele expresive sunt impresionante prin culorile lor moderne, vii. Textura și finisajul mat cu aspect de lemn îi conferă un aspect calitativ și combină atmosfera confortabilă a interiorului cu aspectul de lemn real din zona exterioară.

Mattex

Cu Mattex, Continental introduce cea mai mată laminare pentru profile din plastic disponibilă în prezent pe piață. Textura suprafeței nisip-mat în culori elegante, de la negru și antracit până la walb, reproduce perfect aspectul aluminiului vopsit cu pulbere.