Servicii laminare placă de PVC/HPL și aluminiu

Panel Land oferă clienților săi, pe lângă panelurile sandwich sau glafurile din PVC , servicii de laminare placă de PVC/HPL.

Ce este laminarea?

Laminarea este procedeul de prelucrare cu ajutorul unor utilaje speciale numite laminoare. Laminarea constă în acoperirea materialelor cu un strat subțire de plastic/folie ce conferă un aspect estetic deosebit și protejează materialele-bază de la deteriorare (zgâriere, umezeală). Aceasta se poate face pe o singură față sau pe ambele fețe ale materialului-bază. Laminarea se poate realiza în două moduri:  la rece sau termică (la cald).

Procedeul laminării

În prezent, laminarea plăcilor HPL/PVC o efectuăm la cald, iar laminarea pervazului din pvc la rece. Stratul decorativ este o folie specială din pvc care imită structura și culoarea diferitelor specii de arbori, plăci ceramice sau alte materiale. Calitatea acestui strat este de așa natură încât uneori este dificil să distingem laminatul de produsele din lemn natural (spre exemplu).

Panel Land lucrează cu unii din cei mai mari producatori de folie din Europa:

Hyundai, Continental/SKAI și Renolit.

Laminatele HPL marca Panel Land

Acestea sunt produse în sute de culori și diferite texturi: de la nuanțe pastelate la culori vibrante, de la sidef la mat, imitații de lemn, piatră, suprafețe lucioase, satinate.

Nuanțele speciale expuse anterior le laminăm doar pe suprafață de HPL. Dimensiuni de execuție: 1,5mmx900x2140mm, 2mmx900x2140mm, 1,5mmx1300x3050mm, 2mmx1300x3050mm.

* Menționăm că nu avem toate formatele disponibile pe stoc, laminăm în funcție de cerere și disponibilitatea materiilor prime.

Laminatele PVC marca Panel Land

Aceste laminate se execută doar în culori standard (Golden Oak, Mahogany, Nussbaum, Eiche Dunkel, Anthrazit Grey).

Dimensiuni de execuție: 800×2000 mm, 1300×2000 mm (în limita disponibilității), 1300×3000 mm.

RENOLIT EXOFOL MX

A apărut pentru prima dată ca o inovație pe piață acum 30 de ani. Folosind un adeziv special, folia este laminată pe suprafața plăcilor pvc/HPL cu maşini de laminat.

Folii decorative exterioare

Foliile decorative de înaltă performanță RENOLIT EXFOL pentru aplicații în aer liber protejează împotriva factorilor de mediu și sunt utilizate îndeosebi pentru protejarea suprafețelor profilelor ferestrelor.

Acestea sunt disponibile în mai multe nuanțe, de la cele clasice la cele moderne. Gama RENOLIT include trei categorii de calitate ale produsului pentru diferite aplicații și zone climatice.

Toate foliile exterioare RENOLIT EXFOL beneficiază de binecunoscuta tehnologie Solar Shield (SST). Pigmenții din pelicula de bază colorată reflectă radiația infraroșie, reducând astfel substanțial acumularea de căldură în profil.

 

FOLIE SKAI/CONTINENTAL

Folii pentru ferestre din PVC

Folia SKAI este aproape imbatabilă în designul ferestrelor din PVC.

Produsele SKAI sunt de lungă durată, ușor de curățat și într-o varietate de culori și decoruri. În Germania, de exemplu, mai mult de 30 la sută din profilele ferestrelor sunt laminate cu acest tip de folie; în restul Europei, proporția suprafețelor laminate cu acest tip de folie este comparabilă sau chiar mai mare, iar tendința continuă să crească.

FOLIE HYUNDAI

Folii pentru profile ferestre, panouri, uși

Folia de exterior Hyundai protejează suprafața profilului ferestrelor, panourilor, ușilor de garaj și a ușilor de intrare. Are o rezistență puternică la intemperii împotriva expunerii la UV și la mediul exterior. Gama de design larg răspândită oferă multe culori solide și granulații de lemn pentru cererea mare de design a clienților.

 

  • Rezistență ridicată la expunerea la intemperii
  • Certificat RAL (RAL-Gütegemeinschaft)
  • Nicio schimbare de culoare peste 10.000 de ore în testul artificial de măsurare a intemperiilor
  • Peliculă exterioară de înaltă performanță a acumulării de căldură
  • Diverse modele și opțiuni și continuăm să dezvoltăm culori