Glaf PVC – uz interior și uz exterior

Glaful de PVC Panel Land este de două tipuri: pentru uz interior, laminat sau pentru uz exterior, colorat în masă. Glaful din PVC are ca aplicație principală finisarea și protecția părții inferioare a golului ferestrelor la clădirile de locuit și la spațiile administrative.

Principalele avantaje – glafuri PVC uz interior

Fabricate din plastic de înaltă calitate

Rezistente la zgârieturi

Sigure și ușor de curățat

Ușor de manevrat și de instalat

Principalele avantaje – glafuri PVC uz exterior

Durabilitate ridicată

Rezistente la razele UV

Atenuează zgomotul picăturilor de ploaie

(spre deosebire de alte materiale din care se mai confecționează glaful)

Estetice și ușor de manevrat

Descriere produs

Glaful din PVC Panel Land este de două tipuri: pentru uz interior, laminat sau pentru uz exterior, colorat în masă. Acesta se prezintă sub formă de placă cu structură celulară, având fața vizibilă (exterioară) laminată la rece cu folie decorativă din PVC albă sau în diferite nuanțe (stejar auriu, mahon, nuc, stejar inchis, gri antracit și alte culori ”speciale” – executate la cerere și pentru un minim de comandă de 25-30 de bare). Glaful pentru uz exterior alb nu este laminat, el este colorat în masa direct prin extrudare. Lungimea standard este de 6000mm, iar lățimile standard sunt cele de mai jos:

Z

100 mm

Z

150 mm

Z

200 mm

Z

250 mm

Z

300 mm

Z

350 mm

Z

400 mm

Z

450 mm

Z

500 mm

Z

600 mm

Z

700 mm

Observație

Glaful din pvc tip Panel Land alb, pentru uz exterior, colorat în masă se confecționează la lățimile de 100mm-500mm.

Profile închidere capete

Împreună cu glaful de pvc, asigurăm și profilele de închidere la capete (capace din pvc) în diferite nuanțe (alb, maro închis, maro deschis/caramel, gri antracit). Capacele din pvc aferente glafului sunt duble (un capac se taie în două și se pune la ambele capete ale glafului) și au o dimensiunea standard de 500mm. Acestea se vând la set de 100 de bucăți.

Aplicații

Glaful din PVC Panel Land are ca aplicație principală finisarea și protecția părții inferioare a golului ferestrelor la clădirile de locuit și la spațiile administrative.

Datorită calității și durabilității materialului, glafurile de fereastră se află într-o armonie perfectă cu materialele tradiționale estetice, precum și cu materialele moderne de finisaj interior. Acestea măresc valoarea estetică a unei ferestre.

Glafurile noastre au toate certificatele și aprobările tehnice necesare.