Welcome to our land , Panel Land!

 

PANEL LAND SRL este marca inregistrata si  s-a infiintat in anul 2005 in Bucuresti. Activitatea initiala era productia de panels presate din PVC si Aluminiu si comertul diverselor accesorii pentru tamplaria din aluminiu.
Acum in 2015 PANEL LAND SRL produce panels presate PVC(polyvinyl chloride), panels presate HPL(high pressure laminate), panels presate HDF ( high density fibreboard) panels ornamentale din PVC si are in dotare o linie de laminare a placilor.

 

In 2005 totul a inceput din nevoia unui cuplu de a supravietui precum si din dorinta lui de a –si realiza visurile de viata si de afaceri

Cuvantul de baza in viata personala este RESPECT. Am introdus acest cuvant si in vocabularul afacerii. Ne respectam clientii, furnizorii si nu in ultimul rand PRODUSELE REALIZATE de Panelland.

Inceputul a fost greu. Un capital mic si un singur utilaj ( o presa de dimensiuni mici ), dar cu un Know-how in activitatea de productie, in managementul si administrarea unei afaceri am inaintat incet, stabil si sigur spre ceea ce ne propusesem inca de la inceput si anume SA OFERIM PRODUSE CALITATIVE, SA FIM RESPECTATI SI SA GASIM SOLUTII PRACTICE SI BUNE ADAPTATE NEVOILOR SI CERINTELOR PIETEI. Pe parcursul anilor am reinvestit profitul in achizitionarea utilajelor necesare activitatii noastre si in crearea unor conditii optime de lucru. Dispunem de 6 prese hidraulice cu dimensiunea de 2000 x 3000 si de 13 prese cu dimensiunea de 1000×2000, linie de laminare si linie pentru productia panouri ornamentale. Capacitatea de productie ajunge lunar la 455700 mp .

Obtinerea certificarilor ISO 9001, ISO 14001, OHAS 18001, SRM 8000 arata dedicarea noastra la mentinerea si la imbunatatirea continua a calitatii produselor si a brand – lui PANEL LAND.

Ne desfasuram in prezent activitatea in PUCIOASA Jud. Dambovita  intr-un spatiu de 11800 mp.

..si nu ne vom opri aici!
Continuam investitiile, ne implicam in noi proiecte, continuam sa oferim produse calitative si nu in ultimul rand punem suflet in ceea ce facem.
PANEL LAND