Despre Noi

Companie, Echipa, Colaboratori

Despre Companie

Am luat ființă cu aproape 20 de ani în urmă. De la început am avut o misiune precisă: să ne respectăm promisiunile, livrând partenerilor noștri produse de calitate, la prețul corect. Astăzi, misiunea noastră este aceeași, ceea ce ne-a permis să câștigăm recunoașterea clienților interni, dar și clienților de pe diverse piețe europene.

Compania noastră continuă să se dezvolte și să se diferențieze prin îmbunătățirea tehnologiei și materiilor prime folosite. Ne dorim și facem eforturi constante să rămânem unul dintre principalii producători de paneluri sandwich din Europa.

Istoricul companiei și prezentul

Am început activitatea de producție cu un singur utilaj într-o hală de 200 mp, însă, pe parcursul anilor, am reinvestit profitul în achiziționarea de utilaje noi, necesare activității noastre și în constituirea unor condiții optime de lucru pentru echipa Panel Land. Am înțeles că avem nevoie de un spațiu mai mare pentru a ne ridica la nivelul exigențelor partenerilor noștri.

Astăzi funcționăm într-un nou spațiu cu suprafața de 40.000mp, fiind aproape 100 de angajați. Dispunem de 6 prese hidraulice de dimensiune 2000x3000mm și 13 prese hidraulice de dimensiune 1000x2000mm, linie de extrudare pentru glaf din pvc, dar și linie de laminare plăci HPL/PVC și glafuri din pvc. Capacitate de producție de paneluri sandwich Panel Land ajunge lunar la 340.000 mp și ne străduim să investim, să ne dezvoltăm, respectiv să țintim tot mai sus.

Certificări

Calitatea materiilor prime utilizate de Panel Land și a sistemelor de management ISO 9001, ISO 14001, OHAS 18001, SRM 8000 implementate ne ajută să menținem atributele și performanța pe tot parcursul procesului de producție, rezultând produse competitive pe piața de interes.

Toate produsele noastre sunt certificate și omologate din punct de vedere tehnic și al siguranței sanitare, ele nu afectează mediul înconjurător și respectă toate standardele de producție europene.

Chiar dacă anul 2020 a fost un an incert pentru noi toți, Panel Land a investit 2,8 milioane de euro pentru extinderea spațiilor de producție și depozitare, construind 4 hale noi după standare moderne. Tot în anul 2022 am adăugat în gama noastră de produse glaful din pvc extrudat. Astăzi, punem la dispoziția clienților glaf din PVC pentru uz interior, înfoliat alb/color și glaf din pvc pentru uz exterior, colorat în masă, cu factor de protecție UV ridicat.

investiție pentru extindere

standarde europene

Partenerii noștri

Colaboratorii noștri